Задушен агнешки бъбрек

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач629171
12/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 291
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязаните на две бъбреци се задушават в горещо масло за няколко минути. Овкусяват се с черен пипер и сол.

Изваждаме бъбреците и ги оставяме встрани.

В същото масло запържваме чесъна, нарязан на филийки. Добавяме брашното и пържим до златисто.

Добавяме малко хладка вода и кипваме соса. С него заливаме готовите бъбречета и поръсваме с магданоз по желание.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар