Говежда пастърма с фасул

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
12/01/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо423
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Проверете колко солена е пастърмата и при необходимост я накиснете във вода. Подсушената пастърма режем на ивици и пържим в половината мазнина.

Заливаме с хладка вода и варим до омекване на месото.

Отделно сваряваме фасула, който също сме накиснали от предната вечер.

От двете смеси правим яхния, като внимаваме количеството на фасулената вода да не е в пъти повече от тази на пастърмата.

Така приготвено ястието ври още половин час. Поднася се с джоджен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар