Питка с кайма, гъби и топено сирене

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
12/01/2016
"Тази уникална питка не се сдържахме да не споделим с вас. Благодарим на Дробринка за невероятната идея"
Приготвяне45 мин.
Готвене40 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 647
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете каймата в малко мазнина. Добавете лука и гъбите. Накрая прибавете пюрето и подправките. Оставете да се охлади.

От тестото отделете една част, разточете и поставете в намаслена тавичка.

От останалото тесто направете топчета. Във всяко поставете по парче топено сирене и ги подредете в кръг в тавичката.

В средата изсипете плънката. Оставете да се отпусне за 20 минути.

Намажете с разбит с малко олио жълтък и печете на 200 градуса/35минути.

Накрая поръсете с настърган кашкавал и върнете обратно във фурната за няколко минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар