Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Филе от сьомга със задушени зеленчуци

Филе от сьомга със задушени зеленчуци

Мариела ХристоваМариела Христова
Помощник Готвач
2289202052k1
Филе от сьомга със задушени зеленчуци2 / 2
15/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • сьомга - 200 гр. фриле
  • моркови - 1 бр.
  • броколи - 300 гр.
  • зелен фасул - 200 гр.
  • картофи - 2 бр.
  • лимони - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • олио
  • босилек
  • риган
  • мащерка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата се овкусява със сока на 1/2 лимон, солта, черния пипер, босилека, ригана и мащерката. След това се изпържва в тиган до готовност.

Всички зеленчуци се нарязват на ситно и се задушават с олиото и малко вода в тенджерка. След като са готови също се овкусяват със сол и черен пипер. По избор можете да вземете и други зеленчуци.

Сервират се в чинии като върху тях се поставя сьомгата и се гарнира с останалия нарязан на парчета лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: