Миш маш

тинтинНовак276
10/10/2011
"Традиционно българско ястие, което задължително трябва да поднесете с топъл хляб с хрупкава коричка!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
24 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 268
  • Преглеждания за месеца1330
  • Преглеждания за седмицата334
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена24

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В олиото задушаваме нарязаният наситно лук, прибавяме нарязания печен пипер, сол и накрая настърганите домати.

Задушаваме, докато сосът се сгъсти. Слагаме натрошеното сирене, разбитите яйца, черния пипер и нарязания магданоз.

Разбъркваме до стягане на яйцата.

Рейтинг

5 11
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Блудника.
Блудника.
14.09.2012 17:26
Е по99о-убаво от нашенското си нема.
0
1