Сочни пържолки с чеснови картофи и гъбен сос на фурна

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
211
673
400
592
1
16/01/2016
"Наслада за сетивата и радост за очите! Само така можем да опишем тази ТОП РЕЦЕПТА ЗА ДЕНЯ"
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо65 998
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме пържолите с кимион и черен пипер. Овалваме ги в брашно и ги запържваме за 1-2 минути от всяка страна.

Преместваме ги в тава, а в същата мазнина запържваме надребнените картофи и чесън. Получената смес се слага при пържолите.

Отделно нарязваме лука, морковите и гъбите и ги запържваме, като ги овкусяваме с черен пипер и соев сос. Слагаме магданоз и оставаме сместа да се готви, докато продуктите поомекнат.

През това време миксираме прясното и киселото мляко, сметаната и брашно.

Получената смес прибавяме към зеленчуците и разбъркваме. С този сос покриваме продуктите в тавата. Печем всичко за около 40 минути.

Дървен чук за месо, квадратен
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Асенова
Перфектна рецепта.Месцето стана невероятно крехко.
5
0
Русиана Михайлова
Много се радвам :)
0
1