Картофи с бекон и млечен сос

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
21/04/2011
"Бърза вкусотия на тиган "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 781
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете и сварете в подсолена вода дребните картофчета, след което ги отцедете. Беконът нарежете на дребни парченца и го запържете с малко масло.

Извадете го от тигана и в него запържете 2 равни лъжици брашно с останалото масло. Разредете соса с прясното мляко + 1 ч.ч. от бульона на картофите. Овкусете със сол, черен пипер на вкус.

Смесете картофите с бекона и поднесете ястието, залято с белия сос и поръсено с наситнен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар