Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Пилешки сърца с гъби и лук

Пилешки сърца с гъби и лук

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731
Пилешки сърца с гъби и лук2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Ретро кулинарни предложения за аламинути на тиган"

Необходими Продукти

  • пилешки сърчица - 1 кг
  • моркови - 2 - 3 бр.
  • гъби - 250 г
  • лук - 4 глави кромид
  • черен пипер
  • олио
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се пилешките сърца в подсолена вода. Отцеждат се.

Лукът, гъбите и морковите се нарязват на ивички.

Всички продукти се слагат в загрято олио.

Пържат се около 5 минути и към тях се добавят сърцата и черният пипер.

Задушават се до готовност на заленчуците. Накраят се поръсват с магданоз.

Пилешките сърца с гъби и лук са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: