Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Бъркани яйца»Бъркани яйца със зелен лук

Бъркани яйца със зелен лук

Бъркани яйца със зелен лук
Снимка: Ирина Андреева Jolie
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"Най-лесното, най-бързото и най-приготвянето пролетно ястие - бъркани яйца със зелен лук"

Необходими Продукти

  • зелен лук - 2 връзки
  • яйца - 10 бр.
  • масло - 60 г
  • сирене - 100 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на кръгчета и го изпържете в маслото. Добавете яйцата, които не бива да се разбиват предварително.

Изчакайте ги леко да се запекат отдолу и разбъркайте. Гответе докато станат готови.

Натрошете сиренето и добавете червен пипер и сол. Гответе още минута.

Поднесете бърканите яйца самостоятелно, със зеленчуци или с колбас по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Христо Славейков
Христо Славейков
С 5 яйца и 3-4 връзки лук ястието става по-леко и лукът се усеща повечко! Въпрос на вкус!
08.03.2024 18:23
Христо Славейков
Христо Славейков
Пролетна Класика!
08.03.2024 18:10