Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Бъркани яйца»Бъркани яйца с кромид лук

Бъркани яйца с кромид лук

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Бъркани яйца с кромид лук
Снимка: Monika Ivanova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2 порции

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • лук - 1 глава
  • олио
  • сол - на вкус
  • черен пипер - малко
  • чубрица - трапезна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се слага малко олио, колкото да покрие дъното.

Като загрее, се изсипва не много ситно нарязаният лук и се запържва леко. Добавя се малко черен пипер.

Яйцата се чупят директно в тигана и се разбъркват с дървена лъжица.

Бъркат се, докато станат рохкави и пухкави. По желание може да ръси отгоре с трапезна чубрица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: