Канелени Сълзици

Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie
Готвач
2321k6413k1
Канелени Сълзици6 / 7
17/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
10
"Любим вкус от детството - връща ни години назад с всяка една хапка"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 400 гр.
  • захар - 150 гр. за поръсване
  • канела - 20 гр. за поръсване.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поръсете плота със захар и канела. Разстелете отгоре тестото. Поръсете обилно с канелата и захарта отново.

Навийте от двете страни на руло като трябва да се срещнат в средата.

Разрежете на две части и ги увийте във фолио и замръзете за около 15 мин.

Извадете от фризера и нарежете на филийки по 1.5 см. Подредете в плитка тава с хартия за печене през разстояние едно от друго.

Печете за кратко гореща фурна на 180 градуса до златисто.

Внимавайте да не изгорят, защото за тънки и се пекат бързо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: