Кавърма със свинско и кълцана наденица

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
211
29
1
20/01/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 723
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтапяме маслото в подходяща тенджера и към него прибавяме нарязаните лук, праз и морков. Разбъркваме добре и към тях добавяме нарязаната на парченца наденица и скълцаните копър и скилидки чесън. Отново разбъркваме и прибавяме нарязаните гъбки. Подправяме на вкус със сол и черен пипер.

Размиваме брашното с бялото вино и го прибавяме към сместа. Разбъркваме добре и сваляме от огъня.

В подходяща тава, гювеч или йенски съд нареждаме вратното месо, което сме подправили предварително със сол, черен пипер и кимион. Върху него разпределяме сместа от зеленчуците и кълцаната наденица.

По желание може да се добавят 1-2 листа дафинов лист. Запичаме във фурна около 30- 40 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар