Картофено руло Практична домакиня

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1252
205
139
6
20/01/2016
"Практичната домакиня знае, че не е нужна да стои с часове в кухнята, за да приготви нещо вкусно за любимите си хора "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 665
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват в подсолена вода. Намачкайте ги, докато са още топли. Прибавете към тях яйцата (без един белтък), настърганите кашкавал и сирене и подправките.

Разбъркайте добре и разстелете сместа върху намаслено фолио.

Сложете в единия край кренвирша, сварените яйца (разрязани на две). Поръсете с граха, спанака и намажете с лютеницата.

Навийте на стегнато руло. Прехвърлете го в намаслена тава, поръсете с малко червен пипер.

Намажете го с белтък, наредете парченца масло и печете рулото на 200 градуса за 25-30 минути.

Охладете и нарежете на порции.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар