Кашкавалено руло

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
20/01/2016
"Смела и вкусна импровизация с кайма и кашкавал, с който ще оберете овациите на гостите "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 295
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбийте яйцата, прибавете майонезата, настъргания кашкавал, малко сол и черен пипер. Разбъркайте добре.

Изсипете сместа в застлана с хартия за печете тава. Печете на 180 градуса за 20 минути. Извадете блата от фурната и оставете да се охлади за 5 минути.

Върху него разстелете каймата, размесена със ситно нарязания лук и подправки. В средата поставете кренвирша, лентички от краставичките и морковите (сварени).

Поръсете с маслините и подредете лентички от сиренето Гауда.

С помощта на хартията завийте на руло.

Печете рулото, обвито с хартията още 30 минути. След това махнете хартията, изчакайте да се охлади и сервирайте.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Драга Мишева
Драга Мишева
20.01.2016 14:52
Изглежда ми много вкусно.
0
0