Терин от кайма

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
20/01/2016
"Зад сложното му име се крие просто едно наистина вкусно ястие с кайма "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 504
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете каймата с подправки и лука (ситно нарязан). Намаслете или покрийте с хартия за печене продълговата форма (терин).

Изсипете една част от каймата, като облепите и стените на формата.

Поръсете с малко от ситно нарязания пресен лук. Изсипете нарязаните на кубчета сварени картофи и поръсете пак с лук.

Покрийте с яйцата и краставичките (нарязани), пак лук, парченца топено сирене и завършете с печените чушки и патладжани.

Покрийте с останалата кайма. Отгоре намажете леко с олио и печете на 180 градуса за 35-40 минути. Охладете и обърнете в подходяща чиния.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар