Лесни мъфини за диабетици

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
22/03/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 540
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват, добавя се маргаринът и сместа се разбива до състояние на крем.

Стафидите се накисват за 10 минути в топла вода, отцеждат се и се добавят към яйчената смес. Добавя се лимоновата кора, конфитюрът и всичко се разбърква.

Добавя се прясното мляко, разбърква се и по малко се добавя от брашното с бакпулвера.

Във форми за мъфини се излива тестото, като формите се пълнят на три четвърти от височината им.

Пекат се 30 минути на 220 градуса. Вадят се и се охлаждат.

Тефлонова форма за хубави мъфини
Тази рецепта се приготвя най-лесно с:
Тефлонова форма за хубави мъфини
4.99 лв.
Виж ››

И най-добрата рецепта за мъфини има нужда от хубава форма за мъфини, а този е просто перфектен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар