Средиземноморска салата със скариди и ядки

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
22/06/2016
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо415
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесват руколата и скаридите и се овкусяват със зехтин и сол. Лимонът се изстисква и сокът се добавя към скаридите с руколата.

Разбърква се добре и се оставя за 10 минути в хладилника.

Сусамът се смесва с маковото семе и тиквените семки и тази смес се добавя към салатата.

Разбърква се добре и се сервира в две чинии, като всяка порция обилно се поръсва с кедрови ядки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар