Начин на приготвяне
Разбийте маслото с миксер около 30 секунди. Прибавете
захарта, бакпулвера и портокаловата кора, разбийте добре.
Добавете млякото и брашното. Оформяйте с лъжица средно големи топки от тестото и ги наредете най‐малко на 9 см. една от друга върху добре подмазана тава.
Печете само по 3‐4 топки наведнъж. Разстелете тестото с лъжица, докато се получат кръгове с диаметър 9 см. Печете 8-10 минути при 180°С или докато краищата станат леко златисто кафяви.
Оставете да изстинат в тавата: 30 секунди до 1 минута. Освобождавайте от тавата всеки опечен кръг поотделно, веднага го обръщайте наопаки и го завивайте на рулце с помощта на намазнената дръжка на лъжицата. Оставете рулцата да изстинат напълно върху телена решетка.