Задушени свински котлети

Гергана  ГеоргиеваГергана Георгиева
Мастър Шеф
337
2k
720
1k
3
22/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 255
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 бр. котлети
  • лук - 1 глава
  • масло - 100 г
  • бира - 200 мл
  • вода - 100 мл
  • сол
  • черен пипер
  • универсална подправка - за месо
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите се посоляват и поръсват с черен пипер и универсална подправка.

В тиган слагаме маслото и запържваме котлетите от двете страни, след което ги подреждаме в тенджера от йенско стъкло, поставяме върху всеки котлет шайби от лук.

Заливаме с водата и бирата, захлупваме с капака и задушаваме за час и половина на 200 градуса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Христо Христов
С тези вкусни неща,диетите са на последно място
0
0
Потребител#164888
Безспорно любима рецепта на всички у дома - свинско с бира! Когато имам слагам и гъбки на шайби :)
0
0