Тиганици с извара и ябълки

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
27/01/2016
"Невероятно вкусна, лесна и идейна закуска със спомен от детството "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 968
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълката се обелва, почиства от семената и се настъргва. Брашното се пресява с бакпулвера и солта. В друга купа се смесват изварата, яйцата, захарта и прясното мляко.

Към сместа се прибавя пресятото брашно и настърганата ябълка. Разбъркват се добре.

В предварително загрят сач, намазан с олио, се разстила от сместа. Тиганиците се пекат от двете страни. Сервират се горещи, поръсени с пудра захар.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар