Пилешки сач със сметана

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
24/01/2016
"Смятате ли, че определението престъпно вкусен е подходящо за този пилешки сач със сметана или ... не можете да говорите с пълна уста "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 772
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сачът се намазва обилно с олио и се поставя да се загрее.

Нарязват се на тънки кръгчета морковът, лукът и гъбите. Поставят се в загряния сач и се запичат.

После се прибавя пилешкото месо, нарязано на дребни хапки, предварително намазани с олио.

Поръсва се със сол и черен пипер, налива се соевият сос и се задушава до готовност. Накрая се поставят ситно нарязаните доматите и сварените картофи, нарязани на колелца.

Отгоре се поръсва с настърган кашкавал. Оставя се върху огъня още няколко минути, да се поразтопи кашкавалът.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Димитър Дадачев
Сметаната като питие към сача ли е или да пием бира ?
1
0
Даниела Станева
Правила съм подобен в едно заведение
0
0