Пилешки сач с царевица

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
28/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 637
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе са нарязва на малки кубчета. Морковът се нарязва на много тънки лентички, лукът на полумесеци а гъбите на филийки.

Сачът се нагрява и хубаво се намазва с парчето сланина.

Поставят се пилешките хапки и когато се позачервят, се отстраняват и се поставят в друг съд. Отново се намазва сачът със сланината и зеленчуците се редуват до задушаване: лука, моркова,

чушката, гъбите, царевицата.

Накрая пилешкото месо се връща обратно в сача. Залива

се със сметаната и след като се отстрани от печката, докато е още топло, ястието се поръсва с настърган кашкавал.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар