Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Сачове»Броколи с гъби на сач

Броколи с гъби на сач

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2161
Броколи с гъби на сач1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
5
"За всички почитатели на вегетарианските вкусотии"

Необходими Продукти

  • броколи - 250 г на букетчета
  • чесън - 1 скилидка, счукан
  • гъби - 3 - 4, нарязани на филийки
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сачето се загрява, след което се намазва с олиото. В него се запичат гъбите и счуканият чесън за около 2-3 минути.

Вадят се от сача. Броколите се изсипват в сача и се пържат, докато омекнат, но трябва да са хрупкави и ярко зелени.

Гъбите се връщат в сача, за да се затоплят. Сервират се топли със сварен ориз или със спагети.

Броколите с гъби на сач са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: