Пилешко с юфка

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Пилешко с юфка1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г обезкостено
  • юфка - 1 пакет
  • масло - 3 с.л.
  • сирене - 150 г натрошено
  • черен пипер
  • индийско орехче
  • кашкавал - 150 г настърган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете в подсолена вода юфката. Пилешкото нарежете на парченца и го запържете в маслото. Прибавете натрошеното сирене, черен пипер на вкус и малко индийско орехче.

Разбъркайте добре и смесете с юфката. Изсипете всичко в намаслена тава, поръсете с настъргания кашкавал и сложете да се изпече в умерена фурна до лек загар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
55
40
31
20
10
Дай твоята оценка: