Зелена супа с паста

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2161
Зелена супа с паста1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Богата супа с паста в закачлив зелен цвят - хапвайте против глад и за добро настроение"

Необходими Продукти

  • гъби - 3 - 4 бр. сушени
  • свинско месо - 250 г нарязано
  • соев сос - 1 с.л.
  • бренди - 1 с.л. сухо
  • макарони - 350 г с яйца
  • бульон - 900 мл
  • зелен лук - 4 стръка, ситно нарязан
  • кълнове - 125 г бамбукови от консерва
  • маруля - няколко листа
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се маринова в соев сос и бренди 10-15 минути. Гъбите се накисват в топла вода 15 минути, отцеждат се и се нарязват.

Бамбуковите кълнове се отцеждат и нарязват. Макароните се сваряват във вряща подсолена вода за 5 минути до омекване. Отцеждат се.

Бульонът се кипва, прибавят се гъбите, месото, маринатата, лукът и бамбуковите кълнове.

Оставя се на слаб огън 2-3 минути и се прибавят макароните и нарязаната маруля.

Вари се 2 минути и спаначената супа се сервира гореща.

Зелената супа с паста е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: