Зелена супа

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k
Зелена супа1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • зехтин - 1 с.л.
  • лук - 1 глава, нарязан ситно
  • чесън - 1 скилидка, накълцан ситно
  • картофи - 200 г, нарязани на кубчета
  • бульон - 700 мл, зеленчуков
  • краставици - 1 бр., малка, нa парчета
  • зелен фасул - 100 г
  • кресон - 100 г
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се задушават в зехтина около 4 мин. Добавят се картофите около 3 мин.

Разбърква се добре и се оставя да къкри около 5 мин. Прибавя се краставицата за още 3 мин., след което се прибавя кресонът.

Сместа се пюрира до получаването на гладка смес. Връща се отново на котлона, долива се малко вода, добавя се зеленият фасул и се овкусява със солта и черния пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: