Желирана бисквитена торта

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Желирана бисквитена торта1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6-8 парчета
"Ето как да превърнете обикновената бисквитена торта в истинско произведение на кулинарното изкуство"

Необходими Продукти

  • бисквити - 1 опаковка обикновени
  • пудинг - 2 пакетчета
  • захар - 1 ч.ч.
  • прясно мляко - 1 л
  • желатин - 2 пакетчета
  • шоколад - 100 г черен или пудра захар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете двете опаковки пудинг в загрятото прясно мляко със захарта според указанията на опаковката. Разтворете желатина във вода и го разтопете на котлон. Прибавете го към леко охладения крем.

Изсипете част от крема в продълговата кексова форма, отгоре наредете бисквити и така до изчерпване на количествата. Оставете тортата да стегне за 6 часа в хладилник. След това потопете формата за кратко в топла вода и обърнете бисквитената торта върху поднос. Настържете отгоре шоколада или пудрата захар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
57
45
31
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари

паулина
паулина
ще пробвам изглежда вкусна торта
23.12.2013 15:02