Начин на приготвяне
Първо се приготвя хрупкавата коричка. За нея захарта и брашното се разбиват до получаване на пяна. Добавя се пакетчето бакпулвер и шоколадовите парченца. Добавете брашно до получаване на твърдо тесто. По-късно разточете тестото и го сложете на формата за печене, като разточеното тесто трябва да бъде дебело! Запечете на 180 градуса, докато придобие хрупкав вид!
Приготвяне на крема: Нишестето, брашното и пудрата захар се разбъркват във 100 мл хладко прясно мляко. Останалата част от млякото се слага във тенджера и се затопля. По-късно се добавя сместа от нишестето и т.н. По желание може да добавите и краве масло, за да бъде по-сладко! Разбърква се до получаване на пудинг.
След като тестото е изпечено и пудингът е готов, разсипете сместта в тавата, нарежете плодовете и ги добавете за декорация.