Турски гювеч

Dimitar QnkovDimitar Qnkov
Новак
22
126
72
25/01/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 661
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Използва се малък гювеч.

На дъното на съда сложете зехтина, след това сиренето, чукнете яйцата, сложете и лютите пиперки.

Залейте с доматения сок и най-отгоре добавете краве масло.

Като за финал посолете и добавете 1 ч.ч. топла вода.

Приготвя се на леко затоплен котлон на бавна степен.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-23%
Похапвай си вкусно с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар