Начин на приготвяне
За целувката:
Загрейте фурната на 130 градуса. В намаслена форма застиламе и хартия за печене. Поръсваме хартията с малко вода.
Разбиваме белтъците със солта на средна скорост, докато се разпенят. Постепенно добавяме и захарта и разбиваме, докато станат на сняг. Добавяме оцета, водата и нишестето.
Правим кръг от сместа върху хартията, но не разстиламе много. Сместа сама ще се разтече. Печем целувката около 50 минuти или до златисто. Оставяме да изстива поне 1 час. Отстраняваме хартията и прехвърляме в чиния за сервиране.
Топинг:
Разбийте сметаната, пудрата захар и ванилията до втвърдяване. Намазваме с нея целувката и украсяваме с плодове.