Ябълков кейк с пудра захар

27/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции12 парчета
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 263
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата и захарта се разбиват до побеляване. Прибавя се олиото, орехите, какаота и канелата.

Брашно се добавя, като количеството му е колкото поеме за кексово тесто. Добавя се бакпулверът и накрая ябълките.

Изсипва се в намазнена тава и се пече в средно загрята фурна. След като е готов, се поръсва с пудра захар.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
И сега да споделя след като го приготвих -стана страхотен само че намалих продуктите :)
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
Само да попитам наистина ли се слага 5 к ч захар ,множко ми се вижда може би е грешка в бързината иначе рецептата е ок и мисля да я приготвя
0
0