Крем супа с червена леща

Исман Алиева ИбрямоваИсман Алиева Ибрямова
Помощник Готвач
162
795
120
636
1
27/01/2016
"Приготвя се лесно и има кадифен вкус - казваме ви, това е перфектната кремсупа "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 127
  • Преглеждания за месеца270
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в тенджера вода да заври.

Картофът и лукът се нарязват на ситно, морковът се настъргва на ренде и се добавят във врящата вода.

Чушката се пуска без да се нарязва. Оставят се да се варят заедно с маслото. Посолява се.

Добавя се и измитата леща да поври 15- 20 мин. Поръсва се с магданоза.

Готовата супа се пасира.

Метален пасатор за заленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за заленчуци
12.59 лв.
Виж ››

Масивен метален пасатор за зеленчуци, с който бързо ще се справите с намачкването на продуктите за пюрета, супи и ястия. Металният пасатор има здрава дръжка, която позволява бързо обработване на храната. Пригответе любимите си ястия с един замах и метален пасатор, разбира се.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар