Много странен и вкусен сладкиш

Татьяна БаловаТатьяна Балова
Новак
107
243
242
28/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 254
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимание! Мармаладът трябва да е доста гъст, дори твърд, защото всеки мармалад по време на печенето има навика да изтича и да се спасява от плена на тестото.

Тавата за печене се приготвя предварително: намазва се с олио и се поръсва с брашно.

Всичко се смесва (без мармалада). Разделя се на две топки, от които се разточват кори, дебели около 5 мм. Корите се намазват с мармалада, навиват се на рула и се поставят в тавичката.

Слагат се в сгорещената фурна и като започнат да се надигат, се превключват на около 220 градуса.

Щом поруменеят като задянати девойки, се изваждат. Като изстинат, рулата се режат на филийки и се изяждат с приятелчета.

Механично метално сито за хубаво тесто
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар