Крехко телешко с гъби

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
377
2k
1k
950
4
22/01/2018
"Нямаме търпение да стане готово, за да го опитаме!"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 809
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата50
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Телешкото се нарязва на парчета и се запържва в тиган за 25 мин. Изважда се и в същия тиган се задушават гъбите и лука.

В отделен тиган запържете брашното, изсипете бульона и заквасена сметана. Сварете няколко минути.

Върнете телешкото месо в тигана при лука и гъбите и към тях изсипете сметановия сос. Оставете да къкри 8-9 мин.

Накрая добавете маслините нарязани на колелца и сол на вкус.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Мюрвет Юсуфова
Ще я пробвам задължително!Благодаря отново за рецептата!
1
2
Йорданка Тасева
Благодаря, надявам се и да я пробвате и пак да оставите коментар на получилото се и дано той е положителен :))
0
0
Мюрвет Юсуфова
Изглежда много апетитно!Поздравления за рецептата!
0
2