Начин на приготвяне
Месото се нарязва на кубчета, слага се в купа и към него се прибавят съставките за маринатата. Хубаво се разбърква всичко, затваря се с капак и се оставя в хладилник за около 40 мин.
На няколко пъти изваждаме купата от хладилника, разбъркваме или разклащаме и отново прибираме в хладилника. След като месото се е мариновало загряваме тигана/уок и слагаме да се задушава месото (без маринатата).
Задушаваме месото на не много силен котлон за около 15 минути (докато се изпари водата), като често разбъркваме, след това към месото прибавяме почистените и нарязани на едро лук и чушки. Докато се задушават месото и зеленчуците обелваме и накълцваме на ситно домата.
След като месото и зеленчуците са полуготови прибавяме накълцания домат както и 3-4 с.л. от маринатата. Разбъркваме така още - 2-3 минути или до готовност и сервираме.