Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Телешко месо»Крехко телешко с лилави моркови

Крехко телешко с лилави моркови

Крехко телешко с лилави моркови
Снимка: Ралица Георгиева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • телешко месо - 600 г
  • моркови - 3 лилави
  • чесън - 2 скилидки
  • лук - 1 глава
  • бира - 100 мл
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се запържва за 2-3 минути в сгорещена мазнина. Добавят се нарязаните лук и чесън.

Налива се около 100 мл вода и 100 мл бира. Оставя се да къкри на бавен огън около 30-40 мин.

Прибавят се нарязаните моркови, сол и черен пипер.

Готвенето продължава до омекване на продуктите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: