Забулени яйца с кашкавал

Деси МариноваДеси МариноваГотвач1968561
29/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 377
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр.
  • кашкавал - 200 г
  • оцет - 2 - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипваме вода, за да заври заедно с оцета и черния пипер. Оставяме да поври няколко минути и счупваме яйцата едно по едно.

Варим всяко яйце по 3-4 минути, докато се забулят. След това ги изваждаме и ги подреждаме в тава.

Върху тях поръсваме настъргания кашкавал и червения пипер. Запичаме ги в загрята фурна за 7-8 минути. Поръсваме с подправки. Поднасяме ги с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар