Начин на приготвяне
Рагуто се слага в марля. Поставя се в тенджера, залива се с вода. Добавят се морковът и едната глава лук. Оставя се да ври на слаб огън около час. След това марлята се маха, бульонът се прецежда, а рагуто се почиства и месото се отделя.
Нарязваме на едро филето от риба хек.
Задушаваме втората глава лук в 100 мл вода и зехтина, до златисто. Добавят се скълцаният чесън и половината връзка магданоз, скълцана на ситно. Добавят се и филето от хека и бульонът. Овкусява се със сол и черен пипер на вкус и се оставя да ври на слаб огън около 30 минути.
Накрая към супата добавяме заделеното рагу и останалата част от магданоза.
Сервираме гореща, гарнирана с лимони. Бон апети!