Пълнени гъби с топено сирене и кашкавал

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
378
2k
1k
972
4
30/01/2016
"Не предястие, а истинска кулинарна приказка за лакомници "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо84 346
  • Преглеждания за месеца2784
  • Преглеждания за седмицата61
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пълнени Гъби

Начин на приготвяне

Почистваме гъбите от пънчетата (и тях може да запечете в тавата при целите гъби).

Измиваме и подсушаваме. Нареждаме ги в тава. Слагаме малко масло на всяка гъбка.

Редим топеното сирене отгоре и настъргваме кашкавал.

Може да добавите и подправки на вкус - чесън на прах, чубрица, черен пипер...каквото ви душа иска.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Diana
Diana
08.03.2016 06:44
Любима рецепта, която често приготвям.
4
1
Йорданка Тасева
Ади,много хубава снимка си качила,дано ти е харесала рецептата, аз обожавам пълнени гъби!!!
2
2