Гъби със сирене Чедър

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
634
915
169
565
1
30/01/2016
"Пълнените гъби никога не са били толкова изкусително вкусни като тези - опитайте и се уверете и сами "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 054
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се нареждат в намазан с масло огнеупорен съд. Смесват се пастета, чесъна и галетата.

Всяка гъба се напълва със сместа и се поръсва с настъргано сирене.

Подправят се със сол и черен пипер и се поливат с разтопеното масло.

Пекат се 20-25 мин. в предварително загрята до 180 °С фурна. Украсяват се с магданоз. Сервират се с френско хлебче.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар