Балкански специалитет

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
630
17
1
31/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 537
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на 4 плоски парчета, начуква се и се посолява. Поръсва се с черен пипер.

В средата на всяко филе се слага парче кашкавал, завито, в шунка.

Филетата се навиват на рула и краищата им се притискат. Яйцата, брашното и млякото се разбиват.

Рулата се потапят в получената панировъчна смес, овалват се в галета и се пържат в обилно количество олио.

Сервира се с парче лимон и салата по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар