Начин на приготвяне
Измиваме добре месото и го слагаме в дълбок съд. Натриваме го добре с червен пипер, сол и подправките за марината от двете страни. Отгоре добавяме ситно нарязаните лук и морков и заливаме с виното. Оставяме да престои така за 24 часа.
След това изваждаме месото, подсушаваме го и го нарязваме на парченца, които изпържваме в сгорещеното олио. Изваждаме месото в тенджера, заливаме го с коняка и го фламбираме 2-3 мин.
След това го изваждаме и го слагаме в тенджера под налягане, като отгоре нареждаме нарязаните бекон, моркови и целите лукчета. Добавяме подправките и виното, в което разтваряме кубчетата бульон. Затваряме тенджерата и задушаваме за 90 мин.