Кейк с круши, лешници и шоколад

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
31/01/2016
"Като ценители на богатите и ароматни кейкове можем да ви кажем много неща, но ни е забранено да говорим с пълна уста "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо726
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете сухите съставки. В купа разбийте яйцата, захарта, млякото и маслото. Към получената смес прибавете сухите съставки.

Разбъркайте добре и прибавете нарязаните на кубчета круши. Изсипете сместа в продълговата форма, покрита с хартия за печене.

Поръсете с натрошените на едро лешници. Печете кейка на 180 градуса/40-45 минути. Охладете и го украсете с разтопен бял и черен шоколад.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар