Постен кейк с лешници и малини

31/01/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
"Какао, малини и лешници...няма как да ни попречите да излапаме кейка !"
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо834
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете сухите съставки. Разбъркайте добре. Към тях прибавете течните и пак разбъркайте.

Прибавете малините и лешниците (едро смлени). Изсипете сместа в продълговата форма, покрита с хартия.

Печете на 180градуса около 45 минути. Охладете и залейте кейка с глазурата, приготвена от сварените малини и захарта.

Сервирайте с топка сладолед или заквасена сметана.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар