Солен кекс Мозайка

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
31/01/2016
"Неустоимо предложение за любителите на ребусите и вкусната храна "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 951
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се замесва като за кюфтета. Към нея добавете граха, царевицата, морковите, нарязани на кубчета, топеното сирене (нарязано на кубчета), подправки и магданоз.

Омесете добре всички съставки. В намаслена форма за кекс наредете парчетата бекон, като краищата трябва да излизат извън формата. Изсипете 1/2 от каймата, направете вдлъбнатинки и наредете яйцата.

Покрийте с останалата кайма, притиснете хубаво и загърнете със стърчащите краища бекон. Печете кекса на 200 градуса 35-40 минути. Охладете и обърнете в подходяща чиния.

Дълбока тефлонова форма за кекс с дупка-23%
Ретро форма за страхотни сладкиши:
Дълбока тефлонова форма за кекс с дупка
15.00 лв.
11.55 лв.
Виж ››

Удобна тефлонова форма за кекс, благодарение на която ще зарадвате семейството си с красив и вкусен сладкиш. Формата е дълбока, с дупка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар