Вегетариански сач

Вегетариански сач
Снимка: Веселина Константинова
3 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Днес ще ви представим един вегетариански, но много вкусен сач. Само за времето навън."

Необходими Продукти

  • тиквички - 2 бр.
  • патладжани - 1 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • лук - 2 - 3 главички
  • чушки - 1 - 2 бр.
  • картофи - 2 - 3 бр.
  • гъби - 200 г
  • сол
  • масло
  • кашкавал - 150 г
  • босилек
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеленчуците и ги нарежете подходящо. Сложете сача на котлона/студен сач - студен котлон, намажете го с масло и сложете морковите.

Разбърквайте и гответе, докато омекнат и получат леко карамелен цвят. Свалете ги от сача.

Постъпете така със всички зеленчуци и гъби. Овкусете със сол и подправките.

Смесете изпечените зеленчуци, върнете ги обратно на сача и настържете кашкавала. Запечете, докато кашкавалът се стопи. Поднесете сача топъл.

Вегетарианският сач е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Кристина Черникова
Кристина Черникова
Изглежда много вкусен :)
15.02.2016 21:35
2
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Благодаря! Наистина е вкусотийка!
15.02.2016 19:22
1
Renkata
Renkata
Вкусотийка! Браво Весе!
15.02.2016 19:09
1