Пържени пилешки хапки с магданоз

03/02/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо658
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо нарязваме на хапки.

Посоляваме на вкус, ръсваме черен пипер.

Овалваме в брашно.

Слагаме хапките да се пържат в олио, а отделно смесваме нарязан ситно магданоз и пасирани скилидки чесън.

Прибавяме към пилето заедно с краве масло и пържим още малко, за кратко.

По желание готовите хапки можем да поднесем с картофи.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар