Пържени пилешки хапки с магданоз

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
03/02/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо896
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо нарязваме на хапки.

Посоляваме на вкус, ръсваме черен пипер.

Овалваме в брашно.

Слагаме хапките да се пържат в олио, а отделно смесваме нарязан ситно магданоз и пасирани скилидки чесън.

Прибавяме към пилето заедно с краве масло и пържим още малко, за кратко.

По желание готовите хапки можем да поднесем с картофи.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар