Кавърма със свинско и още нещо

Кавърма със свинско и още нещо

цветослава кирковацветослава киркова
Готвач
393
1k
541
874
1
04/02/2016
"За всеки гост - по едно гювече с кавърма, а за домакинята - две да останат, че най-много е работила"
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо516
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете месото на късчета. Прибавете нарязания на полумесци лук, надребнените чушки и домати, задушете за 15 минути.

Налейте 150 мл вода и добавете подправките, оставете да покъкри още 5 минути на огъня.

Разпределете сместа в гювечета, поръсете с натрошеното сирене, печете за 30 минути.

Извадете ястието и чукнете по едно яйце, върнете във фурната за още 2-3 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар