Начин на приготвяне
Свинското и пилешкото месо нарязваме на хапки.
Поставяме ги в съд, посоляваме, слагаме соевия сос, горчицата, чубрицата, майонезата и нарязаната скилидка чесън.
Всичко това разбъркваме и оставяме да се овкуси 10-15 минути.
През това време вадим гъбите от буркана, отцеждаме и ги нарязваме на едри парчета. Лукът и доматите нарязваме също на едро.
Патладжана режем на кубчета, като посоляваме и оставяме за известно време да престои. Тиквичките и тях на кубчета, а морковите на колелца. Наденичката нарязваме на хапки.
В дълбок тиган или в самия сач изливаме олиото, слагаме месото и пържим. Разбъркваме и продължаваме да пържим до като се зачерви месото.
След това прибавяме наденичката, добавяме лука и продължаваме да пържим до неговото леко покафеняване.
Поставяме и всички зеленчуци както и гъбите, като овкусяваме с черния пипер и чубрицата. Най-отгоре прибавяме и доматите и оставяме за известно време на котлона.
Поднасяме сача топъл с люта чушка отгоре.