Хладилно тесто

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1495140615295
07/02/2016
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 015
  • Преглеждания за месеца133
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа размивам топлото прясно мляко със захарта, маята и малко брашно.

Изчаквам да се активира. Пресявам брашното и добавям останалото мляко, постепенно сипвам и маята.

Замесвам меко тесто. Оставям го да си почине за 20 минути.

После може да се работи с него веднага или да се прибере в намазнен плик в хладилник и да се обработва на другия ден.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар