Хладилно тесто

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
07/02/2016
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 510
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа размивам топлото прясно мляко със захарта, маята и малко брашно.

Изчаквам да се активира. Пресявам брашното и добавям останалото мляко, постепенно сипвам и маята.

Замесвам меко тесто. Оставям го да си почине за 20 минути.

После може да се работи с него веднага или да се прибере в намазнен плик в хладилник и да се обработва на другия ден.

Механично метално сито за хубаво тесто
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар